Waarom uw fietsaccu reviseren?

Het belangrijkste onderdeel van een elektrische fiets is de fietsaccu en daarom is het van belang dat deze in goede conditie is. Als de capaciteit en actieradius na een aantal jaar afgenomen is, is revisie een uitstekende keuze. Tijdens het revisieproces blazen we als het ware 'nieuw leven' in uw fietsaccu en vervangen we alle oude batterijcellen voor een nieuw accupakket. Zo zorgen we ervoor dat u weer lekker kunt fietsen!

Wat is fietsaccu revisie?

Heeft u problemen met de accu of is de actieradius van de fietsaccu verminderd? Bij Rebatt is het mogelijk om uw oude fietsaccu te laten reviseren. Bij een revisie vervangen we de oude batterijen voor nieuwe A-kwaliteit batterijcellen van Samsung en kiest u zelf de nieuwe capaciteit. Een hogere capaciteit zorgt voor een grotere actieradius waardoor u meer kilometers kunt fietsen met één lading.

U kiest zelf de nieuwe capaciteit van uw fietsaccu

Bij de meeste fietsaccu's kunt u kiezen om de capaciteit na revisie te vergroten. Hiermee verhoogt u de actieradius en kunt u meer kilometers fietsen met dezelfde lading. Het reviseren van de accu kan wel tot honderden euro’s besparen ten opzichte van een nieuwe accu.

Milieuvriendelijke oplossing

Door het hergebruik van bestaande onderdelen is reviseren behalve goedkoper ook beter voor het milieu dan het kopen van een nieuwe fietsaccu.

Kosten besparen bij fietsaccu revisie?

Het reviseren van uw fietsaccu is vaak veel goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe fietsaccu. Bij een revisie zijn de behuizing en elektronica bijvoorbeeld minder snel aan vervanging toe dan het batterijpakket in de accu. Door het hergebruik van deze onderdelen heeft u een nieuwe accu in de 'oude' behuizing en bespaart u geld. U kiest hiermee tevens voor een duurzame oplossing welke minder belastend is voor het milieu!

Mijn fietsaccu reviseren of vervangen?

Als uw fietsaccu aan vervanging toe is, is de kans heel groot dat de fietsaccu niet meer leverbaar is. De ontwikkeling van elektrische fietsen en de technologie gaat behoorlijk snel en dit geldt ook voor de bijbehorende accu’s. Het komt geregeld voor dat bepaalde accu's niet meer geproduceerd worden en niet meer leverbaar zijn. Om uw huidige elektrische fiets te blijven gebruiken, is revisie dan de enige mogelijkheid.

24 maanden garantie

Rebatt verleent 24 maanden garantie, vanaf de factuurdatum, op de verrichte revisie- en/of reparatiewerkzaamheden. Garantie heeft betrekking op alle onderdelen die ten tijde van de revisie vervangen zijn. Bij sommige accu’s vervangen wij behalve de batterij ook de elektronische componenten. In dat geval vallen deze componenten automatisch onder de garantieregeling.


Laat uw fietsaccu reviseren in 3 eenvoudige stappen!

Stap 1 – Kies uw gewenste capaciteit na revisie
Zodra u de gewenste capaciteit gekozen heeft kunt u de revisie toevoegen aan de winkelwagen. Na het invullen van uw contactgegevens kunt u de bestelling afronden waarna u automatisch de uitgebreide verzendinstructies ontvangt per e-mail.

Stap 2 – Stuur uw fietsaccu op
U ontvangt van ons de geplande revisiedatum met de uitgebreide verzendinstructies. Hierin staat duidelijk uitgelegd hoe u de fietsaccu met toebehoren veilig en GRATIS naar ons op kunt sturen.

Stap 3 – Nu hoeft u niets meer te doen!
Zodra uw accu gereviseerd en uitvoerig is getest, sturen we deze kosteloos naar u retour. U ontvangt tevens een uitgebreide handleiding zodat u de accu zo optimaal mogelijk kunt gebruiken!


Voordelen van een fietsaccu revisie bij Rebatt

Gespecialiseerd in fietsaccu revisie

Snelle doorlooptijden

Eerlijk en deskundig advies

Jarenlange ervaring in fietsaccu herstel

24 maanden garantie op uw fietsaccu

We gebruiken uitsluitend A-kwaliteit cellen

Gratis verzending


Kies hier uw merk fietsaccu

Accell | Batavus | BionX | Bosch | Flyer | Gazelle | Giant | Sparta | Stella | Trek | Qwic | Overige merken