E-move

E-move fiets accu revisie

Beschikt u over een elektrische fiets met een E-move fietsaccu, maar is deze accu aan vervanging toe? Geen nood, Rebatt helpt u graag! We zorgen ervoor dat er nieuwe cellen geplaatst worden in de E-move accu en balanceren deze uit. Zo bent u verzekerd van een stabiele actieradius. Rebatt maakt alleen gebruik van de beste kwaliteit cellen om de accu te reviseren. Zoals u leest kunt u de accu revisie van uw fiets met een gerust hart aan ons overlaten.

Meer informatie »

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

E-move

Uw E-move accu vervangen

Hoe goed u ook omgaat met uw accu, na een tijd zullen de prestaties minder worden. In de meeste gevallen is het niet nodig een nieuwe accu te kopen, Rebatt kan deze voor u reviseren. Hoe dan in ’n werk gaat? U stuurt uw accu en lader naar ons toe en wij testen deze en kijken of het mogelijk is om de E-move fietsaccu te reviseren. Indien het mogelijk is en u kiest ervoor om de accu door ons te laten reviseren vervallen de onderzoekskosten, anders zijn we genoodzaakt € 25,- in rekening te brengen. Bij revisie vervangen we de oude cellen voor nieuwe, zodat uw E-move accu weer optimaal werkt.

Eerlijk en deskundig advies

Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het reviseren van accu’s in diverse toepassingen. Bij E-move kunt u rekenen op eerlijk en deskundig advies. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van 1 jaar garantie na revisie. Wilt u uw elektrische E-move fiets accu door Rebatt laten reviseren? Neem contact met ons op.

Hoe gaat het in zijn werk:

  • Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u binnen 2 werkdagen van ons per e-mail de geplande revisiedatum;
  • U stuurt enkele dagen voor de revisiedatum de E-move fietsaccu met toebehoren zoals de oplader en sleutel voor revisie naar ons toe;
  • We testen of de lader nog werkt en of de fietsaccu te reviseren is;
  • Als de fietsaccu reviseerbaar is, wordt deze volgens de afgesproken planning gereviseerd;
  • Na revisie wordt de accu uitvoerig getest en na een paar dagen naar u geretourneerd;
  • U heeft 2 jaar garantie op de revisie.