Accupack / Batterijpack


Een samenstelling van meerdere oplaadbare batterijen worden ook wel een batterijpack genoemd. Bent u op zoek naar custom made-batterypack in alle denkbare uitvoeringen en maten? Maak dan kennis met Rebatt. Bekijk ons aanbod direct online.

Meer informatie »

Accupack / Batterijpack

Accupack maken

Veelal worden accupacks samengesteld in de fabriek. Hierbij worden cellen met dezelfde waarde zo veel mogelijk bij elkaar gehouden. Bij hoge accubelasting kan een puntlaspunt het begeven, er worden in dat geval dan meerdere puntlaspunten toegepast per strip. Voor het maken van custom made batterypacks is onze assemblage-afdeling in Oud-Gastel speciaal ingericht. De productie is volledig afgestemd op de voorschriften van onze fabrikanten en we houden ons strikt aan de juiste veiligheidsvoorwaarden. De producten worden volgens de ISO-normen getest op het voltage, amperage en veiligheid bij de eindcontrole. Rebatt levert op deze manier altijd kwalitatief goede producten aan u als klant. Een greep uit ons accupack assortiment:

Rebatt maakt al hun batterij packs in eigen werkplaats in de gewenste chemie, voltage en capaciteit. Ook denken we mee hoe het accupack het beste samengesteld kan worden op uw elektrische toepassing, zodat het apparaat goed werkt op de accu.

Een accupack kopen

Heeft u ons assortiment accupacks bekeken en het juiste product gevonden? Bestel gemakkelijk online en ontvang uw aankoop binnen enkele werkdagen al in huis. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van specialistisch advies. Dankzij ruim 20 jaar ervaring, hebben wij altijd een antwoord op uw vraag. Rebatt is uw specialist op het gebied van batterijen, accu’s, kabelbewerking, laders, verlichting, omvormers en nog veel meer! Voor organisaties die regelmatig en/of grotere aantallen bestellen, zijn wij in staat speciale prijzen te hanteren. Rebatt heeft een speciale B2B omgeving voor deze klanten. Wilt u meer weten over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op.