Retourneren

Heeft u per ongeluk een verkeerd product of accu besteld? Licht ons dan zo snel mogelijk in via de e-mail of bel naar onze klantenservice. U kunt uw product(en) binnen 14 dagen alleen retourneren als deze ongebruikt zijn, in de originele verpakking verpakking zitten en niet aangesloten zijn geweest. De kosten voor het retourneren van producten naar Rebatt zijn ten alle tijden voor de koper.

Inpakinstructie
Zorg ervoor dat de producten weer netjes en stevig verpakt zitten in de doos, zodat deze zeker niet kunnen beschadigen. Nieuwe producten die beschadigd of gebruikt zijn nemen we niet retour. Zorg er dus altijd voor dat u het product dus eerst beoordeeld voordat u het gaat gebruiken.

Gevaarlijke goederen
Wanneer het gevaarlijke goederen (ADR transport) betreft is verzending alleen mogelijk via onze transporteur. Wij zullen dan in overleg met u de pick & return opdracht verzorgen. De kosten voor deze pick & return zijn in dit geval ook voor de koper en bedragen voor Nederland en België €29,-.

Retouradres
Gelieve bij de retourzending een ingevuld retourformulier toe te voegen, deze kunt u per e-mail aanvragen. Op die manier herkennen we direct aan welke order de retourzending gekoppeld is en kunnen we de retour netjes en snel afhandelen.

Adres
Rebatt.nl
t.a.v. retourafdeling
Zaagmolen 4
4751VL Oud-Gastel
Nederland

Hoe snel wordt een retour verwerkt?
Uw retourzending wordt binnen meestal binnen 5 werkdagen behandeld. U ontvangt van ons een bericht zodra wij uw retour behandeld hebben.

Terugbetaling
Zodra de retourzending afgehandeld is zullen we de terugbetaling uitvoeren. Hoe snel het geld daarna op uw rekening staat, hangt af van de eerder door u gekozen betaalmethode.

Houd er dus rekening mee dat dit één tot enkele werkdagen kan duren.