NiCd accupacks


De afkorting NiCd staat voor nikkel-cadmium en is een oplaadbare batterij. De capaciteit van de NiCd accu gaat omlaag door veroudering, hoge temperatuur, te lang opladen of verkeerd aansluiten. De NiCD accu’s kunnen beter tegen diepe ontladingen. De NiCd batterij packs worden veel gebruik voor elektrisch gereedschap, noodverlichting, modelbouw en vele andere toepassingen. We maken de NiCD batterij packs in onze eigen werkplaats, voor elke elektrische toepassing hebben wij een passende oplossing. Bekijk ons aanbod direct online.

lees meer »

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

NiCd accupacks

Voordelen NiCd accu

Welke voordelen heeft een NiCd accu vraagt u zich af? Wij zetten er graag een aantal voor u op een rijtje:

  • Hoge energiedichtheid
  • Snel oplaadbaar
  • Lage interne weerstand
  • Lange levensduur
  • Stabiele ontlaadkarakteristiek
  • Levert hoge piekstroom

NiCd is een gangbaar type accu die leverbaar is in cellen van 1,2 volt. Het is mogelijk om een accupack van 2,4V, 3,6V, 4,8V, 6V, 7,2V, 12V 14,4V 24V en vele andere voltages te maken door deze cellen aan elkaar te verbinden. De batterijen hebben meer last van geheugen verlies.

Bestel uw NiCd accu bij Rebatt

Bestel deze dan nu online via onze webshop. Kies met een NiCd batterij pack voor robuustheid, een lange levensduur en betrouwbaarheid. Het artikel gevonden waar u naar zocht? Plaats deze in de winkelmand en ontvang uw bestelling binnen enkele werkdagen in huis. Rebatt is dé specialist op het gebied van accu’s, batterijen, batterijsamenstellingen, draad en kabel, laders en nog veel meer. Flexibiliteit, snelheid en kwaliteit staat bij ons voorop. Wij hanteren speciale prijzen voor organisaties die regelmatig of in grote aantallen bij ons bestellen. Nieuwgierig geworden? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over ons assortiment of onze B2B omgeving.