Vacatures

Monteur Assemblage Batterijen

Omschrijving

Wordt de elektronische spanning jou nooit te hoog? Ben jij zeer gedreven en ga je secuur te werk? En heb jij daarnaast ook nog eens verstand van elektronica (PCB/BMS) en/of batterijtechnieken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met een eigen kantoorhond, een familie met hart voor de zaak en een sfeer waarin alles bespreekbaar is, is NRG Europe Components BV een echt familiebedrijf. Met ons specialisme op het gebied van accu’s, batterijen, laders en toebehoren, zijn wij marktleider in de levering van draagbare energiesystemen in de Benelux. Daarnaast bouwen we zelf accupakketten naar de wens en specificaties van onze klanten.

Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar een Monteur Assemblage Batterijen!

Je begint de dag met een kop koffie met collega Rick, productieleider accu’s. Na samen het weekend door te hebben genomen, ga je direct aan de slag met jouw dagelijkse werkzaamheden: het monteren en vervangen van batterijpacks in E-bike accu’s. Daarnaast zal je als werkbegeleider Batterij Assemblage fungeren op de werkvloer. Door jouw passie voor het vak ben je niet enkel bezig met het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden, maar ben je ook op de hoogte van de diverse ontwikkelingen met betrekking tot elektronica en denk je na over het verbeteren van de huidige processen binnen NRG Europe Components BV om zo de organisatie elke dag een beetje beter te maken! Naast het monteren van batterijpacks in E-bike accu’s, houd je je ook bezig met het monteren en uitdenken van accusamenstellingen en oplossingen voor onze klanten.

Vereisten

Wie ben jij?
Voor deze functie zijn we op zoek naar een open, eerlijke en harde werker. Je steekt graag je handen uit de mouwen en gaat ten allen tijden secuur te werk. Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde MBO4+ elektronica opleiding;
  • Kennis van elektronica (PCB/BMS) en batterijtechnieken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • En een gezonde dosis humor.

Wat bieden wij?
Je gaat aan de slag bij een flexibel en snelgroeiend bedrijf. NRG Europe Components BV vindt ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden erg belangrijk en zal dit stimuleren bij haar werknemers. Je komt terecht in een vrije werkomgeving, met korte lijnen en collega’s die in zijn voor een grapje. Er is altijd ruimte voor eigen inbreng en geen enkel idee is gek genoeg! Daarnaast bieden wij uiteraard ook een goed salaris tegenover de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

Solliciteren?

Is dit profiel jou op het lijf geschreven en ben je nieuwsgierig geworden naar onze organisatie?
Dan willen we je uitnodigen om je motivatie en CV te sturen naar rick@nrgeurope.com.

Acquisitie op basis van deze vacature vinden wij niet tof!