Fietsaccu revisie

Het belangrijkste onderdeel van een elektrische fiets is de fietsaccu en daarom is het van belang dat deze in goede conditie is. Als de capaciteit en actieradius na een aantal jaar afgenomen is, is revisie een uitstekende keuze. Tijdens het revisieproces blazen we als het ware 'nieuw leven' in uw fietsaccu en vervangen we alle oude batterijcellen voor een nieuw accupakket. Zo zorgen we ervoor dat u weer lekker kunt fietsen!

Bepaal zelf de nieuwe capaciteit van uw fietsaccu
Bij de meeste fietsaccu's kunt u kiezen om de capaciteit na revisie te vergroten. Hiermee verhoogt u de actieradius en kunt u meer kilometers fietsen met dezelfde lading. Het reviseren van de accu kan wel tot honderden euro’s besparen ten opzichte van een nieuwe accu.

Is een fietsaccu revisie milieuvriendelijk? 🔋
Jazeker, door het hergebruik van bestaande onderdelen is reviseren behalve goedkoper ook beter voor het milieu dan het kopen van een nieuwe fietsaccu.


Populaire merken: Accell | Batavus | BionX | Bosch | Flyer | Gazelle | Giant | Sparta | Stella | Trek | Qwic

Meer informatie »

Fietsaccu revisie

Wat is fietsaccu revisie?

Heeft u problemen met de accu of is de actieradius van de fietsaccu verminderd? Bij Rebatt is het mogelijk om uw oude fietsaccu te laten reviseren. Bij een revisie vervangen we de oude batterijen voor nieuwe A-kwaliteit batterijcellen van Samsung en kiest u zelf de nieuwe capaciteit. Een hogere capaciteit zorgt voor een grotere actieradius waardoor u meer kilometers kunt fietsen met één lading. Bijna alle fietsaccu's kunnen gereviseerd worden.

Staat uw fietsaccu er niet tussen? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden bij onze klantenservice!

Kosten besparen bij fietsaccu revisie?

Het reviseren van uw fietsaccu is vaak veel goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe fietsaccu. Bij een revisie zijn de behuizing en elektronica bijvoorbeeld minder snel aan vervanging toe dan het batterijpakket in de accu. Door het hergebruik van deze onderdelen heeft u een nieuwe accu in de 'oude' behuizing en bespaart u geld. U kiest hiermee tevens voor een duurzame oplossing welke minder belastend is voor het milieu!

Mijn fietsaccu reviseren of vervangen?

Als uw fietsaccu aan vervanging toe is, is de kans heel groot dat de fietsaccu niet meer leverbaar is. De ontwikkeling van elektrische fietsen en de technologie gaat behoorlijk snel en dit geldt ook voor de bijbehorende accu’s. Het komt geregeld voor dat bepaalde accu's niet meer geproduceerd worden en niet meer leverbaar zijn. Om uw huidige elektrische fiets te blijven gebruiken, is revisie dan de enige mogelijkheid.

Vergroot de capaciteit als wij uw fietsaccu repareren.

U kiest zelf de nieuwe capaciteit na revisie. Dat klinkt heel mooi, maar wat levert dit u concreet op? Hoe groter de capaciteit, des te meer kilometers u kunt fietsen met uw accu. We plaatsen dan meer en krachtigere energiecellen in uw accu. Kortom, de actieradius van uw accu wordt hoger!

24 maanden garantie

Rebatt verleent 24 maanden garantie, vanaf de factuurdatum, op de verrichte revisie- en/of reparatiewerkzaamheden. Garantie heeft betrekking op alle onderdelen die ten tijde van de revisie vervangen zijn. Bij sommige accu’s vervangen wij behalve de batterij ook de elektronische componenten. In dat geval vallen deze componenten automatisch onder de garantieregeling.

Voordelen van een fietsaccu revisie bij Rebatt

  • Eerlijk en deskundig advies
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending (NL)
  • Snelle doorlooptijden

Revisie achteraf toch niet mogelijk?
Als blijkt dat revisie achteraf toch niet mogelijk is krijgt u gewoon uw geld terug!