Powerbank

Kent u dat, u wilt net iemand dringen bellen, is de batterij van uw telefoon leeg. Of wellicht wilt u net iets op de tablet opzoeken, maar dient deze eerst opgeladen te worden. Dat is vanaf nu verleden tijd. Bij Rebatt  vindt u een ruim assortiment powerbanks voor uw mobiel, tablet, camera en vele andere elektronische toepassingen. Al onze externe opladers  zijn van hoge kwaliteit en te bestellen tegen een zeer scherpe prijs. Voortaan heeft u altijd een mobiele oplader beschikbaar, zonder dat u een stopcontact nodig heeft.

Meer informatie »

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Powerbank

Kent u dat? U wilt net iemand dringend bellen, is de batterij van uw telefoon leeg. Of wellicht wilt u net iets op de tablet opzoeken, maar dient deze eerst opgeladen te worden. Dat is vanaf nu verleden tijd. Bij Rebatt vindt u een ruim assortiment powerbanks voor uw mobiel, tablet, camera en vele andere elektronische toepassingen. Een powerbank is een externe oplader die voldoende energie bevat om bijvoorbeeld uw smartphone volledig op te laden. Zo hoeft u zich niet druk te maken wanneer u zich in een ruimte bevindt zonder stopcontacten. Al onze externe opladers zijn van hoge kwaliteit en te bestellen tegen een zeer scherpe prijs. Voortaan heeft u altijd een mobiele oplader beschikbaar, zonder dat u een stopcontact nodig heeft. Geen zorgen over onbereikbaarheid dus! En weet u wat het fijne is? De powerbanks bij Rebatt zijn zeer voordelig in aanschaf.

Hoe werkt een powerbank?

Een powerbank is dus een externe oplaadbare batterij. U laadt de powerbank op met een kabel die wordt meegeleverd. Voordat u een bestelling plaatst is het aan te raden voor uzelf te bepalen hoe vaak u de elektronische toepassing zou willen opladen met een powerbank. Des te meer mAh de powerbank heeft, hoe vaker het toestel kan worden opgeladen. Let bij het kiezen van een geschikte powerbank op het formaat en gewicht. Indien u de powerbank namelijk elke dag mee wenst te nemen, kies dan voor een platte uitvoering dat u gemakkelijk in uw zak mee kunt nemen. Een powerbank kan nooit zijn volledige capaciteit in bijvoorbeeld uw smartphone stoppen. Tijdens het laadproces wordt een deel van de energie omgezet in warmte en gaat op deze manier verloren.

De ideale powerbank

Altijd telefoontjes plegen wanneer u wilt of uw favoriete film afkijken met een powerbank van Rebatt. Wilt u advies over welke powerbank het meest voor u geschikt is? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van specialistisch advies. Bij ons bent u verzekerd van de beste service. Zo vindt u altijd de externe batterij die voldoet aan uw wensen. Naast powerbanks bent u bij Rebatt ook aan het juiste adres voor accu’s, batterijen, verlichting, omvormers en nog veel meer.

Specialistisch advies over powerbanks

Bij Rebatt kunt u rekenen op een snelle levertijd en eerlijk en betrouwbaar advies. Onze experts hebben meer dan 20 jaar ervaring en voorzien u graag van antwoorden op al uw vragen over het assortiment powerbanks. Spreekt u voor aankoop graag met de specialisten van Rebatt? Dit kan via de live chat, ook kunt u uw vragen mailen naar verkoop@rebatt.nl of bel naar 0165-742248. Onze medewerkers staan u zo snel mogelijk te woord met passend advies en aanvullende informatie. Zo weet u zeker dat u straks de juiste powerbank in huis haalt, zodat uw telefoon of tablet voortaan altijd opgeladen en bruikbaar is.