Horloge Batterijen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Horloge Batterijen

Niets vervelender dan een stilstaand horloge. Tijd voor horlogebatterijen dus. Wel is het zaak om horlogebatterijen van goede kwaliteit aan te schaffen die passen bij uw horloge. Deze geven een constante spanning, verbruiken weinig energie en het gebruik van goede batterijen komt de levensduur van uw horloge ten goede. Sterker nog, wanneer u net de verkeerde batterijen voor uw horloge gebruikt, kan dit schadelijk zijn voor uw uurwerk. Bij Rebatt is het assortiment horlogebatterijen dan ook groot. Op die manier vindt u hier altijd de batterijen die bij u passen. We nemen u graag even mee door ons assortiment om vast een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Groot assortiment horlogebatterijen

Horlogebatterijen worden ook wel knoopcelbatterijen genoemd, omdat ze simpelweg op een knoopje lijken. Het zijn platte schijfjes die eveneens in rekenmachines of gehoorapparaten gebruikt worden. Bewaar uw horlogebatterijen op kamertemperatuur. Een warme plaats beïnvloed de levensduur in negatieve zin. Zorg dat de batterijen niet in aanraking komen met een ander metaal. En houd de batterijen buiten bereik van kinderen. De beste batterij voor een horloge is er een met zilveroxide. Batterijen met dit materiaal geven, anders dan alkaline horlogebatterijen, een hoge spanning die lang constant blijft. De alkaline variant heeft als bijkomend groot nadeel dat ze gauw gaan lekken. Iets dat u zeker in een horloge graag wilt voorkomen. Bij Rebatt vindt u dan ook de zilveroxide horlogebatterijen in het assortiment. Wij raden u de meest gangbare variant aan, namelijk de CR2032. Deze soort horlogebatterijen hebben een capaciteit van ca. 220 mAh. Tevens zijn ze lekker licht van gewicht en hebben ze maar een minimale zelfontlading. Een goed voorbeeld hiervan zijn de horlogebatterijen van het merk Maxell. Deze in Japan gefabriceerde batterijen voor uw horloge leveren drie volt en ze hebben de afmeting van slechts 20 x 3,2 mm. Voor vijf stuks betaalt u nog geen vijf euro. Daar kunt u wel even mee vooruit.

Service en expertise

Uw keuze voor horlogebatterijen is dus van invloed op de algehele kwaliteit van uw horloge. Het is dan ook begrijpelijk als u hier graag eens over wordt bijgepraat door een specialist. De medewerkers van Rebatt staan daarom voor u klaar met passend advies en antwoord op uw vragen. Zij werken dagelijks met de meest uiteenlopende accu's, batterijen, batterijsamenstellingen, draad & kabel, kabelbewerkingen, laders, verlichting, omvormers, UPS systemen en meer. Zij kennen het assortiment als geen ander en kunnen u dus precies vertellen wat de kenmerken zijn van de diverse horlogebatterijen. Bij Rebatt kunt u rekenen op eerlijk advies over uw aankoop, zodat u gegarandeerd de juiste artikelen in huis haalt. Hoe u onze experts kunt bereiken? Bijvoorbeeld telefonisch, maar ook via de live chat. Hier kunt u 24/7 onze hulp inschakelen. Ook wanneer u vragen heeft over eerder gekochte producten, laten wij u niet in de steek. U kunt ons alles vragen over gebruik, montage en onderhoud.