Oplaadbare Batterijen

De elektronische cellen in oplaadbare batterijen leveren stroom voor zaklampen, afstandsbedieningen, alarminstallaties en andere apparatuur. In ons assortiment vind u alle formaten zoals AAAA, AAA, AA ,Cs, C, D, 1/2 D en F cellen Voor apparaten die dagelijks gebruikt worden zijn oplaadbare batterijen zeer geschikt. Welk soort oplaadbare batterij u nodig heeft is afhankelijk van het type apparaat. Op het product zelf staat vaak het soort batterij dat er voor nodig is. Indien dit niet het geval is bekijk de gebruiksaanwijzing. Vaak worden oplaadbare AA en AAA batterijen door elkaar gehaald, let dus goed op. Een ander aspect is de capaciteit van de batterij. Voor sommige apparaten, zoals een fotocamera, adviseren wij oplaadbare batterijen met een hoog mAh. De batterijen zijn anders snel leeg en moeten opgeladen worden, dit is jammer. In onze webshop vindt u diverse soorten oplaadbare batterijen van verschillende merken. Bij Rebatt bent u verzekerd van topkwaliteit oplaadbare batterijen tegen een scherpe prijs.

lees meer »

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Oplaadbare Batterijen

Soorten oplaadbare batterijen

Oplaadbare batterijen zijn te verdelen in Li-on, LifePO4, NiCd en NiMH. Wanneer deze batterijen met elkaar vergeleken worden is een Lithium batterij technisch beter dan NiMH en NiCD batterijen aangezien de lithium batterijen een langere levensduur hebben, hogere energiedichtheid en lichter zijn in gewicht. NiMH is de nakomer van de NiCD batterij en hebben minder last van geheugeneffect.

Bewaartijd oplaadbare batterijen

U kunt zowel NiCd als NiMH batterijen opgeladen een maand bewaren Lithium batterijen kunt u langer bewaren. Hierna is het capaciteitsverlies te hoog. Een NiCd batterij verliest per dag ongeveer 1% aan capaciteit wanneer ze niet worden gebruikt. Voor een NiMH geldt 3 – 10%. Wanneer er één batterij niet goed werkt in een apparaat, vervang dan alle batterijen.

Online oplaadbare batterijen kopen

Of u nu op zoek bent naar AAAA, AAA, C, Cs, D, F cellen, wij hebben het allemaal voor u. Al jarenlang is Rebatt specialist op het gebied van batterijen, accu’s, laders en nog veel meer. Bij ons bent u verzekerd van de allerbeste service en garantie. U koopt uw oplaadbare batterijen gemakkelijk en snel online via onze webshop. In de meeste gevallen wordt uw aankoop de volgende dag al bij u thuis afgeleverd.