Battery Equalizer 24V VE-BE24

Met de Battery Equalizer 24V VE-BE24 van Voltium Energy® zorgt u ervoor dat de accu's die u in serie schakelt gelijk blijven in spanning. Als de accu's niet gelijk blijven in spanning gaat dit ten koste van de prestatie en levensduur. Accu's die geschakeld staan presteren zo goed als de zwakste. Dankzij de Battery Equalizer 24V VE-BE24 haalt u het maximale resultaat uit uw accu's.

Battery Equalizer 24V VE-BE24 is geschikt voor loodzuurbatterijen (VRLA), lithium-ijzerfosfaatbatterijen (LiFePO4), nikkel-cadmium secundaire batterijen (Ni/CD) en nikkel-metaalhydride secundaire batterijen (Ni/MH).

LxBxH 74mmx74mmx27mm
Voltage 24V

Status:  

In voorraad

- Prijs is inclusief 21% BTW

€ 79,-

Prijs incl. BTW

Specialist op gebied van accu's en batterijen

Altijd een passende oplossing

Snelle levering

Gratis verzending boven €75,- (uitgezonderd ADR)

Beschrijving
Specificaties
Beoordelingen
Beschrijving

Battery Equalizer 24V VE-BE24

Als twee of meer accu's in serie zijn geschakeld kan er een verschil optreden tussen de accu's. Dit kan meerdere oorzaken hebben, bijvoorbeeld door een verschil in chemische samenstelling en temperatuur van elke cel. Ook de zelfontladingssnelheid van elke batterij is anders. De Battery Equalizer 24V VE-BE24 zorgt ervoor dat de stroom van de accu die hogere in spanning is, gaat naar de accu die lager in spanning is. Net zo lang totdat de accu's gelijk zijn. Hierdoor presteren uw accu's beter, want accu's die in serie of parallel geschakeld zijn, presteren net zo goed als de zwakste schakel. Naast een betere prestatie, gaan uw accu's ook langer mee dankzij de Battery Equalizer 24V VE-BE24. De accu's worden nu even zwaar belast waardoor ze langer mee gaan.

Accu's presteren beter met battery equalizer

Voor optimaal resultaat laadt u eerst de accu's onafhankelijk van elkaar volledig op voordat u de Battery Equalizer 24V VE-BE24 aansluit. VE-BE24 battery equalizer is geschikt voor loodzuurbatterijen (VRLA), lithium-ijzerfosfaatbatterijen (LiFePO4), nikkel-cadmium secundaire batterijen (Ni/CD) en nikkel-metaalhydride secundaire batterijen (Ni/MH).

Battery Equalizer specificaties:
Batterij nominaal voltage: 4* 12V
Stroom optimaliseren: 0-5A
Ruststroom: <3mA
Afmetingen: 72mmx72mmx27mm
Beveiliging: tegengestelde polariteit 
Uitschakelen bij voltage: <10V

Specificaties
Voltage 24V
LxBxH 74mmx74mmx27mm
Merk Voltium Energy®
Gewicht 1

No reviews at the moment.

 

Offerte aanvragen voor Battery Equalizer 24V VE-BE24

* Vereiste velden

 
Battery Equalizer 24V VE-BE24 Battery Equalizer 24V VE-BE24

Battery Equalizer 24V VE-BE24


Als twee of meer accu's in serie zijn geschakeld kan er een verschil optreden tussen de accu's. Dit kan meerdere oorzaken hebben, bijvoorbeeld door een verschil in chemische samenstelling en temperatuur van elke cel. Ook de zelfontladingssnelheid van elke batterij is anders. De Battery Equalizer 24V VE-BE24 zorgt ervoor dat de stroom van de accu die hogere in spanning is, gaat naar de accu die lager in spanning is. Net zo lang totdat de accu's gelijk zijn. Hierdoor presteren uw accu's beter, want accu's die in serie of parallel geschakeld zijn, presteren net zo goed als de zwakste schakel. Naast een betere prestatie, gaan uw accu's ook langer mee dankzij de Battery Equalizer 24V VE-BE24. De accu's worden nu even zwaar belast waardoor ze langer mee gaan.Accu's presteren beter met battery equalizer


Voor optimaal resultaat laadt u eerst de accu's onafhankelijk van elkaar volledig op voordat u de Battery Equalizer 24V VE-BE24 aansluit. VE-BE24 battery equalizer is geschikt voor loodzuurbatterijen (VRLA), lithium-ijzerfosfaatbatterijen (LiFePO4), nikkel-cadmium secundaire batterijen (Ni/CD) en nikkel-metaalhydride secundaire batterijen (Ni/MH).Battery Equalizer specificaties:
Batterij nominaal voltage: 4* 12V
Stroom optimaliseren: 0-5A
Ruststroom: <3mA
Afmetingen: 72mmx72mmx27mm
Beveiliging: tegengestelde polariteit 
Uitschakelen bij voltage: <10V

Product #: 114.526 ; 79.0000 In stock!