Verzenden & retourneren

Verzendingen

Zodra wij de betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling binnen 24 uur verzonden. Mocht uw bestelde product niet op voorraad zijn dan wordt u op de hoogte gesteld van de levertijd. Nadat het product is ingescand door DHL, zal u een mail ontvangen van DHL met de track & trace codes. Wordt de verzending verzorgd door onze koeriers (gevaarlijke stoffen, zoals accuzuur) krijgt u van ons een indicatie van de levertijd op die dag.

Mocht de chauffeur niet komen opdagen, of heeft u vragen over de levering kunt u altijd bellen naar:

DHL: 0800-0230278
Koerierdienst: 0165-742248
Ook kunt u bellen naar ons: 0165-742248

Verzending van ADR producten (Gevaarlijke stoffen accuzuur).

Sommige producten worden niet met de normale pakketzendingen gestuurd. (Zware, grote dozen & accu's i.v.m. gevaarlijke stoffen accuzuur). Dit laten we doen door Koeriersdiensten. U ontangt van ons een de geschatte tijd van het bestelde product, zorg ervoor dat u die dag thuis bent! WANNEER ER NIEMAND THUIS IS EN DEZE MOET EEN 2e KEER AANGEBODEN WORDEN, ZIJN WE GENOODZAAKT €15,00 EXTRA IN REKENING TE BRENGEN, AANGEZIEN DIT SPECIAAL VERVOER IS. Zorg er dus voor dat het pakketje de aangegeven dag altijd in ontvangst genomen kan worden. 

Type zendingen:
- Brievenpost zendingen worden bijna altijd de volgende werkdag geleverd maar door omstandigheden kan Post NL er soms 1 dag langer over doen, hier hebben wij geen grip op.
- Zendingen met DHL worden boven de 50 EUR gratis verzonden. Onder de 50 EUR worden er 7,50 EUR in rekening gebracht.
- Zendingen met Koeriersdienst (gevaarlijke goederen) worden ten aller tijden belast, verzendkosten worden vermeld bij het product.
Dus bent u niet thuis regel dan iets (bijvoorbeeld bij de buren) zodat wij het wel kunnen afleveren. 
- Bij rembours moet er wel altijd iemand aanwezig zijn om de chauffeur te betalen. Als er niemand thuis is en de chauffeur moet een 2e keer terug komen rekent deze € 15,00 wat contant aan de chauffeur moet worden voldaan.

Afhalen

Bij Rebatt kunt u elke dag van 9:00 tot 17:00 langskomen wanneer het bestelde product klaar staat. Ook kunt u altijd langs komen voor een bakje koffie.