Avena 100 serie

De Avena 100 is een volledig automatische acculader en met 5 traps laadkarakteristiek, speciaal ontwikkeld voor de revalidatie markt. De lader kan permanent aan de netspanning en aan de accu aangesloten blijven. De microprocessor controleert continu de accu en het laadproces zodat een zeer veilig en nauwkeurig laadproces gewaarborgd wordt. De interne elektronica is voortgekomen uit de modernste ontwikkelingen waardoor een bijzonder intelligente, zeer compacte en betrouwbare acculader is ontstaan.

De Avena 100 is te gebruiken voor een grote diversiteit aan lood accu’s, waaronder Semi-tractie, GEL en AGM. De lader is voor vele accu’s geschikt omdat de laadspanning instelbaar is. Hierbij is tevens de mogelijkheid om een extra laadfase in te schakelen, de compensatie fase. Desondanks blijft de Avena voor zowel de toeleverancier als de uiteindelijke gebruiker bijzonder eenvoudig in gebruik!

De Avena 100 heeft geen ventilator en werkt daarom geheel stil.

Zakelijk gebruik
Voor de zakelijke gebruikers en toeleveranciers biedt de Avena nog een ander groot voordeel: de lader is voorzien van een interne logging. De gegevens zijn eenvoudig via een SD kaart uit te lezen. In het speciale dashboard software programma X-View kan men alle gewenste technische laaddetails duidelijk en uitgebreid terugzien. Hierdoor kunnen accuproblemen veel beter in kaart gebracht worden.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.