Flyer

Flyer fiets accu

Bent u in het bezit van een elektrische fiets van het merk Flyer? Dan kan het zijn dat uw fiets accu na verloop van tijd niet meer presteert zoals toen u de fiets net nieuw gekocht had. Of heeft u de elektrische fiets tweedehands gekocht en twijfelt u aan de prestaties van uw Flyer fietsaccu? Dan kunt u bij Rebatt terecht. Rebatt reviseert fiets accu’s van vele merken, waaronder Flyer accu’s.

lees meer »

   

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina
 • Fiets accu voor de Flyer C, T, L, S serie 26V 20,8Ah

  Normale prijs: € 490,-

  Actieprijs: € 450,-

  Prijs incl. BTW

  Fiets accu voor de Flyer C, T, L, S serie 26V 20,8Ah

  Capaciteit: 20Ah

  Status:  

  In voorraad

  Bekijk product 

   

   

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Flyer

Fiets accu Flyer reviseren

Bij Rebatt heeft u ook de mogelijkheid om een gereviseerde fiets accu te kopen van het merk Flyer, maar u kunt ook uw eigen Flyer elektrische fiets accu naar ons opsturen per post, zodat wij ernaar kunnen kijken. Elektrische fietsen van de lijn Flyer Kalkhoff en de Flyer C, T, L en S serie zijn geschikt voor de Flyer accu die geviseerd voor u klaar hebben liggen en direct naar u kunnen opsturen na bestelling.

Snelle service

Rebatt kan voor een goede prijs en binnen een kort tijdsbestek uw Flyer accu reviseren. De Zwitserse fabrikant Flyer heeft zich sinds 1995 helemaal gespecialiseerd op fabricage van elektrische fietsen. De zware omstandigheden in Zwitserland maken dat Flyer de allerhoogste eisen aan haar producten stelt. Toch kan een Flyer accu vervangen soms wonderen doen voor de prestaties van uw elektrische fiets, dat geldt voor elke fiets accu.