Babboe

Babboe fiets accu

Heeft u ook zo’n prachtige elektrische Babboe bakfiets in de schuur staan en merkt u dat de prestaties afnemen? Uw accu is in dat geval misschien toe aan revisie. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw Babboe fiets accu revisie. Protanium is een veelvoorkomende fietsaccu van dit merk, deze vindt u in onze webshop. Ziet u uw accu er niet tussen staan? Neem contact op met Rebatt, bijna elke accu is namelijk reviseerbaar.

lees meer »

   

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina
 • Elektrische fiets accu revisie Babboe Protanium 25,2V 9Ah
  € 235,-

  Prijs incl. BTW

  Elektrische fiets accu revisie Babboe Protanium 25,2V 9Ah

  Capaciteit: 9ah

  Status:  

  In voorraad

  Bekijk product 

   

   

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Babboe

Onderhoud Babboe accu

Wanneer u de accu voor het eerst gebruikt of een maand niet gefietst heeft, laad de accu volledig op voor de volgende rit. Vaak is het voor een accu het best om deze voor 95% op te laden. Is de accu na een fietstocht minder dan 40%? Laad de accu dan weer op. Bewaar de accu nooit leeg, ook niet bij weinig gebruik. Pas op bij extreme weersomstandigheden zoals kou, hitte of vocht. U kunt de accu het best bewaren op een droge en vorstvrije plek. En als laatst: repareer een fiets accu nooit zelf, maar laat het over aan professionals, zoals de medewerkers van Rebatt.

Accu revisie bij Rebatt

Het is vrijwel bij elke accu mogelijk deze te reviseren. In dit geval verwijderen wij de buitenkant en vervangen we de kapotte cellen van de accu. Hierna testen we de accu. Indien deze weer naar behoren werkt, sturen we uw fietsaccu gratis naar u retour. U heeft vervolgens recht op 1 jaar garantie. Meer weten over accu revisie voor uw Babboe fiets? Neem gerust contact met ons op.